Vår/ikke vår, påsken er over

I påsken skulle vi kose oss på hytta for å rydde i bed, planlegge planting og få gjort litt småting. Det er jo fortsatt litt tele i bakken så man får ikke gjort mye og det har vært varme helger tidligere i år så vi har fått klippet/tynnet ut epletrærne. Og med godt mot reiste vi opp på onsdag før skjærtorsdag.

Men når jeg våknet dagen etterpå og måtte på do – så snødde det… Det var kaldt og guffent. Inni hytta var det godt og varmt så det var deilig å sitte inne å strikke på babyteppet jeg holder på med.

img_3618

Det er inspirert av Ann Myhre aka pinneguri’s teppe på ravelry. Man strikker vrangbord og så legger man opp klippemasker som om man strikker en kofte. Men mønsteret tegnet jeg selv og jeg tror jeg skal klare å legge inn ett motiv midt på i tillegg.

Men jeg reiste hjem siden begge jentene var hjemme og da var det koselig å sitte å strikke med Emilie og kose oss. Og sånn gikk påsken. På andre påskedag våknet Rune til snø i hagen, så det var lite å gjøre ute uansett.

Nå er endelig påsken over og solen har begynt å titte frem igjen, selv om varmen ikke har kommet ordentlig enda.

xxx Kirsten

2 thoughts on “Vår/ikke vår, påsken er over

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s