Klaras veske – online kurs med Bente Malm

Igår startet online kurset Bente Malm holder i å sy Klaras veske.

Bente Malm sin internett side.

Vi fikk først tilsendt Opplysninger og materialliste før kurset og igår fikk vi tilsendt del 1 som vi har 1 uke på oss å sy ferdig før neste del kommer. Selve materialet er like grundig som alle Bentes mønster. Så idag skal jeg plukke ut stoffer så jeg kan komme igang med syingen. Jeg lurer på å sy en i japanske stoffer og en i en litt mer moderne variant parallelt.

Det som er så fint med dette kurset er at vi har vår egen facebookside og Bente stiller til spørsmål og svar på kvelden dagen etter hver del – hvis noen står fast. Dette er første gang hun har online kurs og så langt ser det veldig bra ut!

Her er stoffvalgene for mine to vesker:

Klaras veske stoffvalg 1

Klaras veske stoffvalg 1

Klaras veske stoffvalg 2

Klaras veske stoffvalg 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s