Mønstertesting

På søndag var jeg på Featherweight symøte og der så jeg ett teppe jeg forelsket meg i! Dere vet når dere kommer hjem til noen og de har ferdigsydde ting som dere skulle ønske dere hadde sydd selv?

Jeg tittet på mønsteret og fant ut at det var ganske enkelt – men en teknikk jeg ikke hadde gjort før så jeg måtte lage en “test-duk” for å sjekke. Her er resultatet etter vask og det blir nok mer og mer frynsete etter hver vask. Jeg ble fornøyd! Så får jeg se da om jeg får samlet nok stoffer etterhvert til å lage ett stort teppe!

Bilde

IMG_8788_0996

 

xx Kirsten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s