Sommersøm

I hytta i kolonihagen har jeg fått installert meg med symaskin i sommer.
IMG_8841_1026
Jeg har ikke sydd mye men det har blitt litt.

Etter en tur på Lappemakeriet hvor jeg kjøpte to pakker en fargerik og en krem-hvit. Tegnet jeg opp ett mønster til denne plussduken som skal ligge på et bord ute på plattingen – den blir ikke ferdig denne sesongen, men med litt jobb i vinter regner jeg med å få den på plass til våren! Jeg er usikker på om jeg skal maskinquilte den eller håndquilte med tykkere broderitråd. Vi får se.

Plussquilt

Plussquilt

På forsommeren fikk jeg kjøpt meg en Featherweight 222k som jeg har kalt Edward… siden jeg kalte 221k maskinen jeg kjøpte for noen år siden Bella (midt i lesingen av Twilight bøkene). Dessuten er 222k litt mer maskulin for den kan gjøres om til friarms maskin.

13

Jeg har sydd fullt tilbehør til Edward med svart Essex tiedye linen og Chicopee stoffene fra Denyse Scmidt. Det har blitt bærebag, tilbehørspose, underlagsduk med lommer og en søpledunk.

11

Frontplate beskyttelse.

IMG_8778_1013

Søpledunk

12

Søpledunken fant jeg mønster på i denne koselige boken – veldig enkel å sy.

25

I tillegg hadde vi med Featherweights på hjernen sy-treff på forsommeren og det var kjempekoselig!

Ellers har det blitt mye klutestrikking til julemarkedet i kolonihagen.

xx Kirsten

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s