VilLavendel om høsten

For 11 år siden byttet vi kolonihagehytte. Vi hadde bodd 2 sesonger i Villa Bitteliten, en rød hytte på 15 kvm fra 1928. Da vi fikk mulighet til å bytte internt fikk vi en hytte på 30 kvm fra 1980 og lysthus. Det var stor forskjell. Hytta var mye bedre, men hagen var ett villniss som vi fortsatt jobber med. Ifjor byttet vi de råtnende, gjennomtrekksfulle vinduene til H-vinduer og i vår byttet vi døra som hadde en trekkfull ubrukelig katteluke. Så nå har vi en hytte vi kan sove i fra tidlig vår til sen høst!

Siden vi byttet hytte har vi gått og tygd på navn “Villa Bitteliten” var så fint og vi har prøvd ut mange navn, som “villa Litt Større” og “Lykkebo”, men det har ikke blitt hengende ved. Helt til i år, når brunsneglene kom… De liker ikke Lavendel, men det gjør jeg! Og til neste år skal jeg ha enda mer Lavendelplanter, rader som fra ett provencalsk postkort! For det kan jeg også tørke og bruke til egensydde lavendelposer!

VilLavendel ble hyttenavnet og siden jeg har rotet rundt med bloggbytte og bloggfornyelse det siste året, blir det også bloggnavnet og det jeg bruker som merke på tingene jeg lager. 

Nå er høsten her og ikveld sitter jeg og tester ut oppskrift til tovede votter, mens jeg koser meg med ett glass vin! 

  

xxx Kirsten i VilLavendel ❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s