Småstrikk

Jeg er litt forelsket i Røros Lammullgarn fra Rauma, etter å ha strikket tre Bunadsjal fra Veveriet på Norsk Folkemuseum. Så når jeg så dette heftet med strikk til nyfødte (ikke baby på vei) så måtte jeg bare ha det med. 

Det har blitt lite strikking(eller annen hobby) i det siste, jeg har ikke vært helt i form. Jeg har MS (Multippel Sklerose) og nå har jeg ett såkalt shub. Etter litt avventing  for å se om det gikk over av seg selv er jeg nå på sykehuset for å få kortisonkur på tre dager, men MR først.

Finmotorikken er ikke helt på topp, men jeg har da tatt med meg strømpepinner og sjøgrønt Lammulgarn for å strikke ett par sokker fra heftet. Det får ta den tiden det tar – jeg sitter jo her allikevel…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s