Sykos på hytta

Etter å ha oppdatert endel av interiøret i hytta – ny sovesofa, nye gulvtepper, nytt spisebord og stoler, er det også på tide å oppdatere litt interiørdetaljer med nye sitte-tepper. (De gamle er litt slitt og det er umulig å finne stoff i denne serien Hometown fra Moda).

Så da ble det ny stoffserie. Wordsmith fra Moda. Jeg kjøpte litt metervare til kanter og lukkekanter, en layer cake (42 stk 10 inch biter fra hele serien) og en jellyroll (2,5 inch striper fra hele serien).

Følg med for å se hva jeg lager av stoffene!

xx Kirsten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s