Sommeren på Villavendel

IMG_1058

Dette har blitt en het sommer allerede. Vanningsforbud, datovanning og overopphetet blogger.

Litt kreativitet blir det om kveldene når temperaturen inne går ned til 25 grader og det fortsatt er for varmt å legge seg.

Akkuratt nå er de viktigste prosjektene:
Revejakka til Benjamin

img_0984.jpg

Endelig fikk jeg til Magic Loop og begge ermene blir helt like!

IMG_1053

Den må dampes, og monteres så er den klar. Jeg fant oppskriften her: Sandnesgarn eller gratis her på svensk: Barnkofta. Skal strikke enda en men med beige bakgrunn og jeg strikker i Nord fra Drops. Til disse så blir det nok enten monsterbukser eller ribbestrikka bukse fra Strikkezilla.

I tillegg så strikker jeg på iiS Juliagenser i Silk Mohair, men tenker å gjøre om til raglan, hvis jeg klarer. Problemet er at jeg blir skikkelig snufsen av Silk Mohair, så da går det tregt.

IMG_1046

Så igår kveld startet jeg likså godt på ett nytt Leafsjal av MarionR i Holst Supersoft, farge Tundra. Det blir så flott, har til nå strikket ett i New Zealand lammeull, ett i Flora fra Drops, ett er halvferdig i Babymerino fra Drops og ett som var ferdig like før SeSogn i Holst Supersoft (det ble solgt før jeg fikk tatt ordentlig bilde av det).

IMG_1066

Men nå blir det litt ryddings for imorgen og fredag er det Benjamin-pass. Så da skal han og jeg kose vårs og utforske hagen som bare en 45 åring og en 10 månding kan. 🙂

XXX Kirsten på Villavendel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s