Markedsbod på SeSogn 2018

Villavendel ligger i Sogn hagekoloni og i 2015 var jeg med å arrangere SeSogn Hage og musikkfestival for første gang. På selve dagen hadde jeg boden min med quiltede ting og det var masse trafikk. Året etter lå jeg på sykehuset akkurat da så jeg fikk ikke vært med.

Nå som festivalen er satt og grunnarbeidet er lagt er det ett biannuelt foreteende (masse jobb og masse frivillighet betyr at man trenger 2 år på å komme seg).

Men sist fredag og lørdag var det tid for festival igjen. Vi hadde blandt andre Kari Svendsen, Rita Eriksen og Inger Lise Rypdal på scenen som alle tre har hytter her. Masse pølser, hamburgere, kaker, kaffe og annen drikke ble solgt og mettet mange.

Markedsbodene var fler enn tidligere år og jeg sto igjen med boden min. Torsdag var forferdelig vær og søndag var ganske ille. Det eneste som var ille på fredag og lørdag var vinden. Heldigvis fikk jeg god hjelp av sponsor BoligPartner som gaffatapet meg fast til teltet sitt. Men det ble mye plukk opp etterhvert som vinden kastet både toalettmapper og tepper rundt.

Mange var innom og tittet på varene mine og det ble litt salg. Jeg er fornøyd og veldig glad for alle koselige kommentarer på både quiltingen og strikkingen min.

I natt reiser 17 åringen til Spania og da måtte jeg lage en reisemappe til pass og forsikring i vaskbar papp etter mønster fra MyQuilt 02/18.

IMG_0982

Reisemappe i vaskbar papp!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s